Overslaan en naar de inhoud gaan

Privacy policy

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt de PMA alleen voor het doel waarmee u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet de PMA aan de privacywetgeving.

Wat zijn persoonsgegevens?
​Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Hoe gaat de PMA om met uw persoonsgegevens?
De PMA gebruikt uw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten.
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. Daarna worden de gegevens vernietigd. 

Wat is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)?
De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) helpt de privacy van burgers te beschermen. De AVG is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via website van Polikliniek Mens en Arbeid (mensenarbeid.nl). De autoriteit persoonsgegevens is toezichthouder op de AVG. Bekijk of download hier de AVG. Zie ook: Autoriteit Persoonsgegevens.

Belang e-mailadres
Omdat de PMA zoveel mogelijk gebruik wil maken van internet als medium is het van belang uw e-mailadres in te vullen. Het door u opgegeven e-mailadres zal gebruikt worden voor alle correspondentie van de PMA, onder andere:

  • Terugkoppeling van uw verwijzingen
  • Communicatie

Contact
Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar mensenarbeid@amc.nl.

Cookie verklaring
Wij maken gebruik van "cookies" om de functionaliteit van onze website te verbeteren. Zonder cookies is het niet mogelijk voor u om gebruik te maken van al onze diensten. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst door het bezoeken van websites zoals mensenarbeid.nl. U kunt zelf  cookies uitschakelen via uw browser instellingen (zie verderop). Onderstaand volgt een overzicht van de cookies die wij gebruiken

Google Analytics
Via onze website worden cookies opgeslagen door het Amerikaans bedrijf Google Inc., als onderdeel van de " Analyse " diensten. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verkrijgen over het soort bezoekers van onze website.   Anoniem verzamelen we het aantal bezoekers, op welke wijze men op de website is gekomen en welke pagina’s bezocht zijn. Voor meer informatie over google kunt u terecht op: www.google.com/intl/nl/policies/privacy

Beheersing van cookies
Mensenarbeid.nl respecteert de privacy van de bezoekers. U kunt ervoor kiezen om alle cookies te weigeren of specifieke cookies.  Daarmee accepteert u tevens dat u niet gebruikt kunt maken van alle functies van mensenarbeid.nl

Hieronder vindt u gedetailleerde instructies voor het beheren van cookies die de  meest populaire browsers gebruikt om onze site te bezoeken.  Mocht u gebruik maken van een andere browser, raadpleeg dan svp de helpfunctie hiervan.

Internet Explorer (6.x +)

  • Kies Extra> Internet-opties.
  • Kies het tabblad "Privacy".
  • Verplaats de schuifschakelaar om de gewenste privacy niveau te selecteren.
  • Kies de Sites en Advanced knoppen om uw privacy voorkeuren verder aan te passen.

Mozilla Firefox

  • Kies Extra> Opties.
  • Kies het pictogram 'Privacy'.
  • Naast de tekst "Firefox" kies "Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis" uit het dropdown.
  • Pas de selectievakjes met betrekking tot cookies om uw voorkeuren aan te passen. Kies de knop Uitzonderingen op specifieke websites die u wilt toestaan of blokkeren, ongeacht van uw andere instellingen.

Google Chrome

 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

Polikliniek Mens en Arbeid
Public and Occupational Health

Amsterdam UMC, locatie AMC
  • Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam
  • 020-566-3801

(maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur)
Contactformulier