Cookies en privacybeleid

Persoonsgegevens die via Mensenarbeid.nl worden verzameld, gebruikt de PMA alleen voor het doel waarmee u ze heeft achtergelaten.

Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Hoe gaat de PMA om met uw persoonsgegevens?

Daar waar uw persoonsgegevens verwerkt worden, staat precies vermeld welke gegevens voor welke doeleinden gebruikt worden. De PMA gebruikt uw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Heeft u bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres ingevuld voor bel me terug functie? Dan gebruikt de PMA uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.

Bewaren persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. Daarna worden de gegevens vernietigd.

Belang e-mailadres
Omdat de PMA zoveel mogelijk gebruik wil maken van internet als medium is het van belang uw e-mailadres in te vullen. Het door u opgegeven e-mailadres zal gebruikt worden voor alle correspondentie van de PMA, onder andere:

  • Terugkoppeling van uw verwijzingen
  • Communicatie

Wet bescherming persoonsgegevens

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) helpt de privacy van burgers te beschermen. De Wbp is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites van de PMA.  Het College bescherming persoonsgegevens is toezichthouder op de Wet bescherming persoonsgegevens. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl. Zie ook: Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar mensenarbeid [at] amc [dot] nl.


Cookie verklaring

Wij maken gebruik van functionele- en analytische cookies om de functionaliteit van onze website te verbeteren. Zonder cookies is het niet mogelijk voor u om gebruik te maken van al onze diensten. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst door het bezoeken van websites zoals mensenarbeid.nl. U kunt zelf cookies uitschakelen via uw browser instellingen (zie verderop). Onderstaand volgt een overzicht van de cookies die wij gebruiken

Functionele cookies
De PMA maakt gebruik van Drupal content management system (CMS). Drupal plaats functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om de diensten en functionaliteiten via de website aan te bieden. Door middel van cookies kan de PMA haar websites zo goed mogelijk laten functioneren.

Naam Inhoud en Doel Geldigheid
has_js Bepaalt of JavaScript is ingeschakeld, zodat Drupal efficiënter operaties kan uitvoeren om de gebruikerservaring te verbeteren Session
cookie-agreed-nl Registreert dat u als gebruiker akkoord bent om cookies van deze site te accepteren 3 maanden
sess_ telt sessies van anonieme en geverifieerde gebruikers Session

Analytische cookies
Via onze website worden cookies opgeslagen door het Amerikaans bedrijf Google Inc., als onderdeel van de " Analyse " diensten. Anoniem verzamelen we het aantal bezoekers, op welke wijze men op de website is gekomen en welke pagina’s bezocht zijn. Voor meer informatie over google kunt u terecht op: www.google.com/intl/nl/policies/privacy

Naam Inhoud en Doel Geldigheid
_ga Wordt gebruikt om dezelfde bezoeker te herkennen bij meerdere sessies 2 jaar
_gid Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt 24 uur
_gat Wordt gebruikt om bezoekersgedrag anoniem te registreren. Session


Beheersing van cookies
Mensenarbeid.nl respecteert de privacy van de bezoekers. U kunt ervoor kiezen om cookies te weigeren met uitzondering van fionctionele cookies (deze zijn noodzalijk om de website goed te laten funtioneren). Hieronder vindt u gedetailleerde instructies voor het beheren van cookies die de meest populaire browsers gebruikt om onze site te bezoeken. Mocht u gebruik maken van een andere browser, raadpleeg dan svp de helpfunctie hiervan.

 

Internet Explorer (6.x +)

  • Kies Extra> Internet-opties.
  • Kies het tabblad "Privacy".
  • Verplaats de schuifschakelaar om de gewenste privacy niveau te selecteren.
  • Kies de Sites en Advanced knoppen om uw privacy voorkeuren verder aan te passen.


Mozilla Firefox

  • Kies Extra> Opties.
  • Kies het pictogram 'Privacy'.
  • Naast de tekst "Firefox" kies "Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis" uit het dropdown.
  • Pas de selectievakjes met betrekking tot cookies om uw voorkeuren aan te passen. Kies de knop Uitzonderingen op specifieke websites die u wilt toestaan of blokkeren, ongeacht van uw andere instellingen.


Google Chrome