Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij de Polikliniek Mens en Arbeid

De Polikliniek Mens en Arbeid (PMA) van het Amsterdam UMC is een voorziening voor patiënten met complexe gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door of gevolgen hebben voor het werk. De relatie tussen gezondheid en werk staat centraal. U kunt bij ons terecht voor nadere diagnostiek en behandeling, en gericht advies hoe met deze problemen het beste om te gaan. 

De PMA is nauw verbonden met het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten en Public and Occupational Health. Klinische zorg en wetenschappelijk onderzoek liggen hierdoor dicht bij elkaar.

Werkwijze

Wanneer u bij ons terecht komt zult u een consult krijgen bij één of meerdere van onze zorgverleners. In veel gevallen wordt er multidisciplinair gewerkt, wat betekent dat door meerdere zorgverleners wordt onderzocht. De PMA kent teams van deskundigen op verschillende medische onderwerpen. De zorgverleners verbonden aan de PMA behoren tot de top van Nederland (zie ook onze medewerkerspagina). Ook wordt er samengewerkt met andere academische afdelingen van het Amsterdam UMC en andere aanbieders van topklinische zorg (zie ook onze partners).

Wanneer verwijzen?

Verwijzing is zinvol voor patiënten voor wie reguliere zorg geen oplossing biedt of voor wie specialistische beoordeling, diagnostiek en/of begeleiding noodzakelijk zijn. Ook wanneer een uitspraak nodig is over beroepsziekten of de mate van belastbaarheid kunt u bij de PMA terecht. De PMA werkt alleen op verwijzing van een arts. 

Wilt u iemand verwijzen? Ga naar onze verwijspagina

De PMA biedt verscheidene diensten aan voor verschillende medische onderwerpen.

 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

Polikliniek Mens en Arbeid
Public and Occupational Health

Amsterdam UMC, locatie AMC
  • Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam
  • 020-566-3801

(bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 16.00 uur)
Contactformulier