Overslaan en naar de inhoud gaan
profiel
Drs. C.J.M. Lansink
Arbeidshygiënist

Met mijn achtergrond in de arbeidshygiëne, gezondheidswetenschappen en psychologie heb ik brede - en tegelijkertijd specialistische kennis, op het gebied van arbeid en gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Voordat ik in 2023 kwam werken bij de PMA heb ik 16 jaar in de zorg gewerkt, waarbij samenwerking, het leggen van verbindingen en het met de opdrachtgever zoeken naar de manier waarop het werk zo veilig en duurzaam mogelijk kan een extra dimensie heeft gekregen. Daarvoor was ik als kerndeskundige arbeidshygiënist verbonden aan Achmea Arbo en heb ik toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan bij TNO.

Mijn drijfveer is om mensen en bedrijven vooruit te helpen, en om samen met hen te onderzoeken hoe de arbeidsomstandigheden voor de medewerker zo goed mogelijk gemaakt kan worden, zodat medewerkers hun werk gezond en veilig kunnen uitvoeren.

Mijn expertise voor de PMA ligt op het terrein van de arbeidshygiëne, met als specialisme gevaarlijke stoffen.

 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

Polikliniek Mens en Arbeid
Public and Occupational Health

Amsterdam UMC, locatie AMC
  • Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam
  • 020-566-3801

(bereikbaar van maandag t/m donderdag)
Contactformulier