Overslaan en naar de inhoud gaan
Drs. A.E. Tak
Drs. A.E. Tak
Longarts

In 2013 studeerde ik af als arts aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

Nadien ben ik opgeleid tot longarts in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht, waar ik mijn specialisatie in februari 2021 heb voltooid. Mijn speciale interesse gaat uit naar astma en interstitiële longziekten. Sinds september 2023 ben ik verbonden aan de polikliniek Mens en Arbeid.

Hier ben ik actief op de polikliniek voor de beroepsgerelateerde longziekten, waar aandacht is voor de relatie tussen beroepsmatige blootstellingen en longziekten.

De uitdaging ligt er voor mij in om meer aandacht te krijgen voor het belang van vroeg signaleren van beroepsgerelateerde longziekten, het objectiveren van de relatie tussen het werk en de klachten en vervolgens het geven van een goed onderbouwd advies. Voor de optimale zorg werken we samen in multidisciplinair verband.

 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

Polikliniek Mens en Arbeid
Public and Occupational Health

Amsterdam UMC, locatie AMC
  • Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam
  • 020-566-3801

(bereikbaar van maandag t/m donderdag)
Contactformulier